Preud'homme genoemd als nieuwe hoofdcoach bij KV Mechelen

26 oktober 2017, 14:22

Michel Preud'homme gaat mogelijk aan de slag bij KV Mechelen. De oefenmeester die met FC Twente in 2011 de KNVB Beker won, is in beeld bij de hekkensluiter van de Jupiler Pro League. "Michel laat uiterlijk vrijdag weten of hij met ons wil praten", aldus voorzitter Johan Timmersmans.

De bestuurder denkt dat de coach die afgelopen jaar stopte als eindverantwoordelijke bij Club Brugge een graag geziene hoofdtrainer van Mechelen is. "Vraag je duizend mensen rondom de club, fans, spelers of bestuurders of ze hem als hoofdcoach willen, dan ze zeggen allemaal ja", legt sportief directeur Rik Vande Velde uit tegenover Het Nieuwsblad.

Maar is de komst van Preud'homme, die deze zomer nog aangaf toe te zijn aan rust, wel realistisch? De coach verdiende bij zijn vorige clubs namelijk een flink salaris. Timmersmans: "We hebben intussen via via contact opgenomen met Michel Preud'homme. En Michel heeft gezegd dat hij erover wil nadenken. Dat is al meer dan we hadden gehoopt. Uiterlijk vrijdagmiddag zal hij terugkoppelen en ons laten weten of hij wil praten of niet. Want echte inhoudelijke gesprekken zijn er nog niet gevoerd."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen