PSV ontsnapt aan bekerblamage tegen Volendam

26 oktober 2017, 21:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV heeft zichzelf ternauwernood een pijnlijke uitschakeling in de KNVB Beker bespaard. De koploper van de Eredivisie werd door FC Volendam, rode lantaarndrager in de Jupiler League op 0-0 gehouden, maar sloeg in de verlenging alsnog toe. De aanvankelijk op de bank gelaten Marco van Ginkel wees de lakse Eindhovenaren tien minuten voor tijd de weg met een schitterende omhaal. Vlak voor het laatste fluitsignaal tekende Hirving Lozano nog voor de 0-2.

Ook in de tweede helft stelde PSV teleur, maar kreeg het wel een aantal kansen om de score te openen. Lozano stuitte echter op Verhulst en Maher en de ingevallen Mauro Junior verprutsten beiden een open schietkans. PSV leek in de slotfase alsnog door te drukken met een kopbal van Luuk de Jong en een richting veranderd schot van Jorrit Hendrix, maar Verhulst pakte uit met twee uitstekende reddingen.

Er moest dus verlengd worden in het Kras Stadion en PSV-trainer Phillip Cocu besloot om Van Ginkel alsnog in te laten vallen. De PSV-aanvoerder kreeg de eerste grote kans van de verlenging, maar schoot oog in oog met Verhulst voorlangs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen