Bayern haalt talent (16), Aubameyang twijfelgeval bij Dortmund

27 oktober 2017, 12:45

Bayern München heeft zich verzekerd van de pas zestienjarige Alex Timossi Andersson. Over een kleine twee jaar, in de zomer van 2019, maakt de talentvolle Zweedse middenvelder definitief de overstap. Timossi Andersson blijft tot die tijd bij zijn club Helsinborgs, om verder te rijpen.

"Het is een geweldige kan voor een jonge speler om zich te ontwikkelen", zegt Helsinborgs-directeur Mats-Ola Schulze op de website van de Zweedse club. Hasan Salihamidzic, technisch directeur van Bayern, voegt daaraan toe: "Totdat Alex Bayer-speler is, zal hij zich blijven ontwikkelen in zijn bekende omgeving en krijgt hij meer ervaring."

Aubameyang twijfelgeval bij Dortmund

Voor Borussia Dortmund is het onzeker of Pierre-Emerick Aubameyang inzetbaar is in de competitiewedstrijd van zaterdag tegen Hannover 96. De spits ontbrak doordeweeks in het bekerduel met Magdeburg. Aubameyang kampt met een spierblessure. Tegen Magdeburg was de achttienjarige Alexander Isak, die ook scoorde, zijn vervanger. Voor Hannover-uit is de Zweed wederom een optie. Het zou zijn basisdebuut in de Bundesliga betekenen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen