Dessers treft oude liefde: "Zal niet op mijn knieën schuiven"

27 oktober 2017, 16:44

Voor Cyriel Dessers is het affiche van dit weekend een bijzondere. De aanvaller gaat met FC Utrecht de strijd aan met NAC Breda, de club die hij vorig seizoen naar promotie naar het hoogste niveau dirigeerde. De Belg is nog altijd supporter van de club, zo geeft hij aan.

Ondanks dat hij maar korte tijd bij NAC speelde, is zijn liefde voor de Brabantse club sterk. "Ik ben echt supporter geworden", zegt Dessers tegen Omroep Brabant. "En dat blijf ik ook. Maar ik zal dat gevoel dit weekend toch even opzij zetten. Nee, dat is niet moeilijk, want ik ben heel hongerig en heb er veel zin in. Als ik scoor, schuif ik misschien niet op de knieën maar zal zeker juichen."

Dessers kijkt uit naar de ontmoeting met NAC. "Voor het seizoen had ik deze wedstrijd al aangevinkt in de agenda. Nu is het bijna zo ver en vind ik het ook spannend", zegt de aanvaller, die weet dat Utrecht een overwinning hard nodig heeft. "We zijn niet in topvorm, maar zeggen dat we een dipje hebben is te zwaar. De kwaliteit is niet verdwenen en het is zaak om die weer terug te vinden. Ik hoop dat het zondag gebeurd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen