Pusic: "Dit verlies hebben we aan onszelf te wijten"

27 oktober 2017, 23:02

Voor het eerst heeft Marino Pusic een wedstrijd verloren als trainer van FC Twente. Vrijdagavond kwamen de Tukkers nog wel op voorsprong, maar uiteindelijk werd er met 1-3 verloren van Excelsior.

Pusic was uiteraard zeer teleurgesteld na de verliespartij. "Dit verlies hebben we helaas aan onszelf te wijten", reageert hij op de website van Twente.  "We begonnen goed aan de wedstrijd. Helaas kunnen we het dan niet snel beslissen en controle houden op de wedstrijd. We hebben daarnaast te weinig kansen gecreëerd, maar gaven zelf nagenoeg ook niks weg in de eerste helft. De gelijkmaker valt dan ook op een bijzonder vervelend moment. In de tweede helft wilde ik het tempo opvoeren en dat is tot op bepaalde hoogte gelukt. De ploeg heeft alles gegeven – ik zag de jongens knokken – maar vandaag waren we helaas niet goed genoeg.''

De kans is overigens groot dat Gertjan Verbeek dit weekend de nieuwe hoofdtrainer van Twente wordt. In dat geval schuift Pusic terug naar de functie van assistent-trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen