Dost flikt het weer en loodst Sporting naar koppositie

28 oktober 2017, 00:07   Bijgewerkt: 28 oktober 2017, 00:13

Afgelopen zondag maakte Bas Dost een hattrick voor Sporting Lissabon en vrijdag heeft het Nederlandse doelpuntenwonder wederom toegeslagen. Door een late goal van de centrumspits werd er met 0-1 gewonnen bij Rio Ave. Sporting gaat door de zege nu aan kop in de competitie.

De ontlading was groot bij Dost en Sporting, omdat de topclub een zeer moeizame avond beleefde tegen Rio Ave. De nummer zes van de competitie was de betere ploeg en kreeg genoeg kansen, maar wist keeper Rui Patrício niet te verschalken. Het leek op een gelijkspel uit te draaien, maar Dost besliste in de 85ste minuut anders. De spits kwam goed voor zijn man bij een hoge voorzet en kopte via de paal de enige treffer van de wedstrijd in het doel. Daardoor staat Dost alweer op acht doelpunten na tien speelronden.

Sporting staat door de zege nu bovenaan in de Portugese Primeira Liga, maar kan zaterdagavond alweer worden ingehaald. FC Porto speelt dan tegen Boavista (uit) en heeft één minder minder dan de rivaal uit Lissabon.

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen