Van der Gaag: "Het leek wel of Twente het prima vond"

28 oktober 2017, 08:48

Volgens Mitchell van der Gaag hielp FC Twente zijn ploeg Excelsior vrijdag weer in de wedstrijd. De Kralingers bogen in Enschede een 1-0 achterstand om tot een 1-3 overwinning. Excelsior vergaarde al dertien punten in uitwedstrijden, in eigen huis pakte de ploeg er slechts eentje.

"Kijkend naar de uitslag lijkt het redelijk makkelijk. Zo voelt het niet, moet ik zeggen", blikt Van der Gaag terug met FOX Sports. "Vanmiddag stonden we lang in de file, toen de wedstrijd begon stonden we denk ik nog steeds in de file. De bal lag er snel in. Daarna was het niet veel beter, heel slordig. Het leek wel of Twente het na een kwartier prima vond. Zij gingen loeren op de counter. Wij kregen de bal en konden in de wedstrijd komen."

Excelsior staat in ieder geval voor even knap achtste in de Eredivisie. Terwijl de Rotterdammers in eigen huis nog niet een keer hebben gewonnen. "Het is een atypisch seizoen tot nu toe", aldus Van der Gaag op het digitale thuis van Excelsior. "Dit zal echter niet hele seizoen zo doorgaan, dus we zullen ook thuis punten moeten gaan pakken."

Volgende week speelt Excelsior weer thuis, als hekkensluiter Roda JC op bezoek komt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen