Jørgensen: "Natuurlijk mis ik Kuyt, hij is een goede vent"

28 oktober 2017, 09:37

Parallel aan Feyenoord is ook spits Nicolai Jørgensen zoekende naar de vorm van het kampioensjaar. De Eredivisie-topscorer van vorig seizoen was tot dusver nog maar één keer trefzeker. Dat was vóór zijn blessureleed. Inmiddels is hij weer terug, maar blijft de teller op nul staan. Tot overmaat van ramp miste de Deen zondag een strafschop tegen Ajax.

"Ik heb er in mijn carrière twaalf genomen en maar eentje gemist. Ik voelde me verschrikkelijk in de dagen erna, ik was mezelf niet", zegt Jørgensen tegen de NOS. De Scandinaviër eet de soep niet zo heet, als zij wordt opgediend. "We hebben veel pech. Zo slecht spelen we niet."

Een verschil met vorig seizoen is de afwezigheid van Dirk Kuyt. Insiders zeggen dat de instelling van de Katwijker wordt gemist in Rotterdam-Zuid. Jørgensen: "Natuurlijk mis ik hem. Hij is een goede vent, maar zou hij dit seizoen nog zo goed kunnen presteren als vorig jaar? Dat weet ik niet. Die vraag kan ik ook niet beantwoorden. Het is een feit dat hij er niet meer bij is. Ik denk ook niet dat we iets missen in het huidige team. We kunnen heel goed zijn, dat moeten we nu laten zien."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen