NEC pakt periodetitel na matige start: "Altijd vertrouwen gehad"

28 oktober 2017, 11:10

De periodetitel lijkt op NEC weinig indruk te maken. De Nijmegenaren zijn alvast verzekerd voor de play-offs, omdat Bronzen Stier-winnaar Jong Ajax niet mag promoveren. Maar NEC gaat voor het ultieme doel: directe promotie via de algemene titel in de Jupiler League.

"We zijn er blij mee. De periode was iets wat wij wilden winnen. Dat hebben we goed gedaan, maar we gaan voor het kampioenschap", zegt uitblinker Arnaut Groeneveld tegen FOX Sports. NEC klopte vrijdag Jong FC Utrecht met 3-1. Met drie doelpunten meer waren de Nijmegenaren Jong Ajax nog voorbij gegaan. "Tuurlijk, willen we alle prijzen winnen die we kunnen winnen", aldus Gregor Breinburg. "Vandaag hebben we goede zaken gedaan. Daar gaat het om. In één keer promoveren is beter dan play-offs."

NEC kende een matige start, maar de ploeg herstelde zich en staat op de ranglijst tweede met twee punten achterstand op Jong Ajax. Groeneveld: "We hebben altijd zelfvertrouwen gehad. Misschien hadden we even tijd nodig om te wennen. Maar met het vertrouwen zit het goed. Ik denk ook dat we dat op het veld uitstralen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen