Valencia blijft in spoor Barça na benauwde zege op Alaves

28 oktober 2017, 14:56

Valencia blijft in de Primera Division de naaste belager van koploper FC Barcelona. De Spaanse verrassing van dit seizoen ontdeed zich zaterdagmiddag van laagvlieger Deportivo Alaves. Valencia won de uitwedstrijd ternauwernood met 1-2.

Het succes van Valencia is mede te danken aan de scoringsdrift van Simone Zaza. De Italiaanse spits schiet uit alle hoeken en standen raak. Op bezoek bij Alaves was dat niet anders. Uit een moeilijke positie schoot Zaza de bal hoog in de hoek en opende hij de score. Het betekende alweer zijn negende doelpunt in La Liga. Vlak na rust kwam Alaves op gelijke hoogte. Verdediger Alexis kopte raak. Maar Valencia stelde de zege alsnog veilig door een benutte strafschop van Rodrigo.

De ploeg van Marcelino is tot op een punt van Barça gekomen. De Catalanen spelen zaterdagavond op bezoek bij Athletic Bilbao. Valencia heeft daarnaast een voorsprong van vier punten op Real Madrid, dat op bezoek gaat bij Girona. Alaves, dat afgelopen seizoen promoveerde, blijft op de voorlaatste plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen