Pochettino na verlies: "Oneerlijk om over Kane te praten"

28 oktober 2017, 16:58

Tottenham Hotspur moest het zaterdag in de Premier League-kraker tegen Manchester United stellen zonder goalgetter Harry Kane, maar dat wilde manager Mauricio Pochettino niet als excuus voor de nederlaag op Old Trafford aanvoeren. De Londenaren verloren door een tegengoal van Anthony Martial in de 81ste minuut met 1-0.

"Als Dele Alli had gescoord, dan was de vraag anders geweest", antwoordde Pochettino op de vraag van Sky Sports of Tottenham Hotspur de geblesseerde Kane heeft gemist. "Het gaat altijd om het resultaat. Als je je belangrijkste aanvaller mist, dan merk je dat altijd. Maar het is niet eerlijk om nu over Harry Kane te praten."

"Het is jammer dat we hebben verloren, want de wedstrijd was in evenwicht", aldus Pochettino. "Dan kreeg de ene ploeg een kans, daarna de andere weer. Het was een zware wedstrijd en volgens mij hadden we meer verdiend. Ik ben trots op de inspanning die hebben geleverd en het is pech dat we in de laatste tien minuten een tegentreffer hebben geïncasseerd. Dat was onze eigen schuld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen