Monaco maakt in tweede helft verschil met Bordeaux

28 oktober 2017, 19:09

Door twee doelpunten in de tweede helft te maken heeft AS Monaco drie punten overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Girondins Bordeaux. De formatie uit het prinsdom won zaterdag met 0-2 in het Stade Matmut-Atlantique.

Keita Baldé bracht Monaco in de 57ste minuut op aangeven van João Moutinho aan de leiding. Acht minuten later zorgde Thomas Lemar op schitterende wijze voor de 0-2. Na een lange bal van Kamil Glik van achteruit slalomde de Fransman zich een weg door de Bordeaux-defensie, waarna hij succesvol uithaalde.

Monaco komt door de winst op 25 punten, waarmee het tweede staat in de Ligue 1. De achterstand op koploper Paris Saint-Germain, dat vrijdag met 3-0 won van OGC Nice, bedraagt vier punten.