Keizer: "Niet top gespeeld, maar terecht gewonnen"

29 oktober 2017, 00:01

Ajax kwam zaterdag in de uitwedstrijd tegen Willem II met 1-0 achter, maar toonde veerkracht in de laatste twintig minuten en won uiteindelijk met 1-3. Marcel Keizer, de trainer van de Amsterdamse club, denkt dat de overwinning terecht is.

"Ik vind niet dat we goed zijn weggekomen. Ik vind wel dat we niet top hebben gespeeld", aldus Keizer bij de NOS, waarna hij de vraag kreeg waar dat aan lag. "Aan onszelf. Aan onze scherpte aan de bal. Aan de tegenstander die de ruimte heel klein maakte. We wisten wel waar we naartoe moesten spelen, maar het was lastig om de bal daar te krijgen. We hebben te weinig van kant naar kant gespeeld en ook de bal naar Klaas (Huntelaar, red.) lukte niet. Daardoor leden we vaak balverlies. Dan is het optisch misschien anders, maar ik denk dat wij de meeste mogelijkheden hebben gehad en terecht hebben gewonnen."

Vorige week won Ajax De Klassieker bij Feyenoord met 1-4. In De Kuip leken de Amsterdammers meer te brengen dan ze in Tilburg deden, zag ook Keizer. "Tegen Feyenoord spatte het er meer vanaf dan vanavond. Na Feyenoord zijn we met de juiste intenties gaan trainen, hebben we een bekerduel gespeeld en zijn we daarna weer op de juiste manier doorgegaan. We wisten dat dit een ander duel is, maar toch gebeurt het. Gelukkig hebben we geen averij opgelopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen