Peters eerlijk: "Deze week heeft ons veel energie gekost"

29 oktober 2017, 08:44

Willem II verloor zaterdag met 1-3 van Ajax, maar beleefde toch een bijzondere avond. Spits Fran Sol, over wie afgelopen week triest nieuws naar buiten kwam, werd door de supporters namelijk op prachtige wijze een hart onder de riem gestoken. Ook de spelers van Willem II die op het veld stonden vonden het gebaar van de supporters mooi.

In de negende minuut rolde er een hard applaus van de tribune, terwijl er ook Spaanse vlaggen en spandoeken tevoorschijn werden gehaald. "Ik hoorde het publiek massaal klappen. Toen keek ik op de klok en zag ik dat de negende minuut liep", blikt Jordens Peters terug bij Omroep Brabant. "Dat was een mooie actie en tekenend voor deze club. Fran is een geliefde speler en een goede spits voor ons. Hoe het publiek met de situatie om gaat is grote klasse. Dat tekent het familiaire gevoel van Willem II. Dat voel ik zelf ook zo."

Bij Sol werd afgelopen week een tumor in zijn teelbal geconstateerd. "Het was een zware week, ook omdat dit de derde wedstrijd in negen dagen was. Het heeft ons heel veel energie gekost. Op en naast het veld", vertelt de aanvoerder.  "Desondanks hebben we het tegen Ajax lang volgehouden, maar op een gegeven moment zag je dat bij ons de pijp leeg was. Dat was jammer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen