Fraser: "PSV een luizenploeg, in de goede zin van het woord"

29 oktober 2017, 15:56

Een luizenploeg, dat is koploper PSV volgens Vitesse-trainer Henk Fraser. De Arnhemmers waren goed aan het seizoen begonnen, maar konden het zondagmiddag niet bolwerken tegen de formatie uit Eindhoven: 2-4. Volgens Fraser was PSV genadeloos op de momenten dat het moest.

"Je zag dat als wij even onze taken niet goed uitvoeren, dat ze meteen toeslaan. Dus wat dat betreft was het inderdaad een luizenploeg, in de positieve zin van het woord. Ze waren meedogenloos. Tegen een andere ploeg zou dat misschien niet zo gaan, maar we wisten dit van tevoren. Het is alleen vervelend dat het ons alsnog overkomt", beseft Fraser in conclaaf met Omroep Gelderland.

Fraser was niet tevreden over het spel van Vitesse. "De eerste helft voetbalden we niet goed. We toonden weinig initiatief en waren ook slordig, we hadden geluk dat het geen 2-0 werd. Dan gaan we met 1-1 de rust in en geef je bepaalde zaken aan, maar dan incasseer je in tien minuten toch drie tegengoals. Wel is positief dat ze na de 4-1 bleven knokken, dat respect verdienen ze van me."

Vitesse heeft PEC Zwolle langszij zien komen op de ranglijst, maar daar maakt Fraser zich geen grote zorgen om. "Het staat allemaal dicht bij elkaar. De derde plek is mooi, maar er staan tien ploegen dicht bij elkaar. Volgende week staan we misschien vijfde of zesde, maar zo snel raak ik niet in paniek."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen