Ten Hag wijst publiek aan als winnaar: "Een spektakelstuk"

29 oktober 2017, 21:56

FC Utrecht wist zondag in eigen huis niet te winnen van NAC Breda. De 2-2 remise was volgens Erik ten Hag vooral een wedstrijd die de neutrale toeschouwers zeer konden waarderen. "Deze partij was boeiend van begin tot eind. Het was een spektakelstuk."

De trainer geeft op de persconferentie toe dat zijn ploeg in de slotfase nog zomaar had kunnen verliezen, toen Mark van der Maarel de eigen paal raakte. "We hadden er ongelooflijk veel geluk bij dat die bal op de paal eindigde en niet in het doel, want daardoor staan we niet helemaal met lege handen. Dat was ook niet verdiend geweest."

Ten Hag was namelijk zeer te spreken over de instelling van zijn spelers. "Als je dan de derde wedstrijd van deze week speelt, op zo'n manier op achterstand komt en dan toch de rug weet te rechten, dan moet ik daar de ploeg een compliment voor geven. De 2-2 laat zien welke spirit er in de ploeg zit. Zakaria Labyad die in de eindfase nog het overzicht weet te bewaren. De sprint, het vooruitzien en het anticiperen van Nick Venema."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen