Buitenland: Málaga pakt eindelijk een overwinning

29 oktober 2017, 22:39

Málaga is voorlopig even van de laatste plaats af in de Primera División. Tegen Celta de Vigo boekte het de eerste overwinning van het seizoen (2-1), dankzij een late strafschop. Met diezelfde uitslag won Torino in de Serie A van Cagliari

Málaga - Celta de Vigo 2-1

De eerste negen wedstrijden hadden Málaga pas één schamel puntje opgeleverd. Maar in de thuiswedstrijd tegen Celta de Vigo leek het eindelijk eens mee te zitten. Nadat een omhaal via een verdediger op de lat belandde, stond Adrián González op de juiste plek om de 1-0 te maken. Na de pauze was het vooral tegenhouden en had Málaga het geluk dat de treffer van Celta werd afgekeurd. Toch bleek de gelijkmaker onvermijdelijk. Iago Aspas (foto) kopte met een boogje binnen. Toch ging de thuisploeg met de zege aan de haal. José Recio schoot een strafschop binnen en zorgde voor de broodnodige punten voor zijn team.

Torino - Cagliari 2-1

Na een halfuur nam Cagliari brutaal de leiding. Nicolo Barella schoof de bal met rechts uitstekend in de verre hoek en zorgde zo voor de 0-1 voorsprong. Torino reageerde nog voor rust via Iago Falque en had daarna zat kansen via Adem Ljajic en Andrea Belotti om voor te komen. Uiteindelijk was het Joel Chukwuma Obi die na een scrimmage het doorslaggevende zetje gaf en de ploeg uit Turijn aan de leiding bracht. De score had nog hoger moeten uitvallen, maar Daniele Baselli miste een haast open kans.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen