Salden weigert op te geven bij zegeloos Volendam

29 oktober 2017, 23:47

Misha Salden stelde zichzelf aan als hoofdtrainer van FC Volendam, zonder dat hij enige ervaring had in die functie. Goede resultaten levert dat nog niet op, want na elf wedstrijden in de Jupiler League staat de teller op slechts vier punten en heeft als enige profclub nog geen competitiezege geboekt. Dit terwijl de Noord-Hollanders normaliter bovenin meestrijden. Zondag werd er weer verloren, want MVV Maastricht was met 2-1 te sterk. 

Opstappen wil Salden echter niet. "Zo zit ik niet in elkaar. Ik ga de handdoek niet werpen, omdat ik het vertrouwen heb dat we het voor elkaar gaan krijgen", vertelt hij tegenover RTV Noord-Holland. "Maar als we qua felheid en agressiviteit zoveel als vandaag brengen, hoeven we volgende week tegen Jong PSV niet eens te starten."

"Er zit nu een hoop boosheid in mijn lijf", vervolgt Salden. "Ik ben vooral teleurgesteld in ons als team. Wat we dan vandaag na donderdag (toen Volendam in de KNVB Beker goed partij bood tegen PSV, red.) dan brengen, dan is dat nu tekort. Veel spelers haalden in de eerste helft bij lange na hun niveau niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen