Scorende Velikonja denkt vooral aan collega Fran Sol

30 oktober 2017, 11:58

Mede door de trieste afwezigheid van Fran Sol stond Etien Velikonja afgelopen weekend namens Willem II tegen Ajax (1-3 verlies) in de basisopstelling. Hoewel hij een doelpunt maakte namens de Tilburgers, wilde hij eerst iets over zijn collega-aanvaller zeggen. "We know Fran will win this, because he is a fighter", sprak hij in het Engels.

"We wilden op het veld laten zien dat we voor Fran wilden vechten. En winnen. Helaas is dat niet gelukt", vervolgt de Sloveen op de clubwebsite. "In de eerste helft stonden we goed, maar na rust zakten we wat te ver terug en kregen we meer problemen."

Wel kwam Willem II door een strafschop van Velikonja nog op voorsprong tegen Ajax. Zenuwachtig was hij niet toen hij in de 55ste minuut tegenover André Onana kwam te staan. "Eerder geconcentreerd. Ik heb in mijn carrière wel meer strafschoppen genomen. De trainer had een lijstje opgesteld met de eerste en tweede penaltynemer." Daarop stond de naam van Velikonja dus.

Zijn vierde optreden namens Willem II en zijn derde goal was ook in Slovenië goed te volgen. De wedstrijd was namelijk live op de televisie te zien in zijn thuisland. "Mijn ouders en mijn broer hebben het op tv live kunnen volgen. Ze zijn overigens ook al een keer naar Tilburg overgekomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen