Heracles Almelo baalt van rookbommen en stelt onderzoek in

30 oktober 2017, 15:46

Heracles Almelo veroordeelt de rookbommen die afgelopen weekend in het eigen Polman stadion aan de korte zijdes werden afgestoken in duel met VVV-Venlo (3-0 winst). De Almeloërs stellen een onderzoek in en willen de kosten op de daders verhalen. Dat meldt Heracles op haar website.

"Het afsteken van rookbommen past niet binnen de normen en waarden die we bij Heracles Almelo hanteren", aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. "Het gedrag van de individuen die hierbij betrokken waren, keuren wij ten zeerste af. Anderzijds wil ik benadrukken dat we de positieve steun van de overgrote meerderheid van onze supporters zeer waarderen. Hun steun is onvoorwaardelijk en de sfeer in het stadion is goed. Dat heeft zijn uitwerking op de spelers en heeft bijgedragen aan de sportieve resultaten."

Als er sancties volgen vanuit de KNVB, dan gaat Heracles Almelo die kosten verhalen op de daders. Ook wil Heracles het incident afkeuren, omdat 'het afsteken van rookbommen de veiligheid en gezondheid van medesupporters en spelers in gevaar brengt', aldus het statement.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen