Jans sluit tweede periode als coach van Groningen uit

30 oktober 2017, 19:20

Omdat het dit seizoen moeizaam draait bij FC Groningen, wordt er door diverse supporters met een schuin oog gekeken naar Ron Jans, die als technisch manager werkzaam is bij de club. Hij sluit echter uit dat hij een nieuw avontuur aangaat bij de club uit Groningen.

"Wat ik heb meegemaakt hier was prachtig, maar ik kom niet terug voor een tweede periode. Wij kunnen echt beter dan dit, daar speel ik graag mijn rol in. Maar niet als trainer", spreekt hij tegen RTV Noord. Dat het beter moet bij Groningen, is volgens Jans duidelijk. "Er valt meer uit te halen. Het moet echt een team zijn. Veel spelers hebben het er moeilijk mee om nu op te staan, onder druk. We hebben vaak niet de mindere spelers, maar zijn niet in blakende vorm. En Sparta had afgelopen zondag ook wat mazzel met de beslissingen."

Om de situatie om te draaien gaat Groningen in de winter mogelijk de transfermarkt op. "We doen alleen iets als er ook wat vertrekt, zeiden we aanvankelijk. Maar ik sluit nu niet uit dat er wat gaat gebeuren, gezien de huidige sportieve resultaten. Maar ik zit hier niet om allemaal nieuwe spelers te beloven", besloot Jans.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen