Spalletti blijft nuchter onder beste seizoensstart ooit van Inter

30 oktober 2017, 23:54

Het gaat in Italië veel over de voetbalmachine van Napoli, maar in de schaduw van de koploper is ook Internazionale bezig aan aan fantastisch seizoen. Het verloor niet één van de eerste elf duels en boekte maar liefst negen zeges, waaronder maandag bij Hellas Verona (1-2). Trainer Luciano Spalletti blijft rustig onder de beste seizoensstart ooit.

Nog nooit begon Inter zo goed aan seizoen als dit jaar, maar dat zegt de Italiaanse coach niet veel. "Dit is een nieuwe statistiek voor de club, maar we moeten door. We moeten in deze tunnel blijven tot we in juni het licht zien", sprak hij beeldend na de winstpartij in Verona. Hij beseft dat de topclubs in Italië tot dusver aan elkaar gewaagd zijn. "Als wij vandaag niet hadden gewonnen en AS Roma had de wedstrijd tegen Sampdoria nog gespeeld en gewonnen, stonden we niet eens bij de Champions League-plaatsen. Alle teams vechten met elkaar. Ik verwacht dat AC Milan nog zal aansluiten en denkt dat Lazio dit ook kan volhouden."

Inter staat tweede met 29 punten uit elf duels. Koploper Napoli heeft er twee meer, nummer drie Juventus en nummer vier Lazio hebben er slechts één minder.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen