Gerbrands: "Er speelt niks, in winter spelers stuk duurder"

31 oktober 2017, 10:32   Bijgewerkt: 31 oktober 2017, 13:10

In het geruchtencircuit gaat de naam van Hirving Lozano rond, maar concreet is het rustig rondom de uitblinkende PSV'er. Dat laat de jarige algemeen directeur Toon Gerbrands, die vandaag (dinsdag) zestig kaarsjes uitblaast, weten.

"Op dit moment speelt er niks en in de winter zijn spelers altijd een stuk duurder", zegt Gerbrands tegen het Eindhovens Dagblad. "En zeker spelers met nog een contract van vijfenhalf jaar. Alleen bij gekkigheid kan er iets gebeuren en die lijn volgen we al jaren. We hebben eerder al grote biedingen op Memphis en Davy Pröpper afgeslagen omdat we prijzen wilden winnen."

Lozano, met negen doelpunten topscorer van de Eredivisie, behoort tot het fundament van de huidige koppositie van PSV. Dat de Eindhovenaren koploper zouden zijn, durfde Gerbrands in de zomer alleen maar te dromen. "Dit kun je alleen hopen. We hebben een moeilijke zomer achter de rug, daar hoeven we niet omheen te draaien. Als je dan vervolgens negen van de tien eerste wedstrijden wint, is dat hartstikke mooi, maar ook weer geen reden voor euforie. Er was druk en kritiek in de zomer en dat hoort bij ons vak."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen