Falcao en Kongolo ontbreken bij Monaco, Real weer zonder Bale

31 oktober 2017, 11:15

Terence Kongolo is voor het Champions League-duel van AS Monaco met Besiktas achtergebleven in het prinsdom. De voormalige Feyenoorder kampt met een knieblessure. Maar de grootste aderlating is Radamel Falcao. Monaco speelt in Turkije voor zijn allerlaatste kans in de Champions League.

Überhaupt was de kans erg klein geweest dat Kongolo zou spelen tegen Besiktas. Hij kwam tot dusver slechts twee keer in actie voor de kampioen van Frankrijk. Dat was één keer in de Ligue 1 en in de wedstrijd om de Super Cup.

Het gemis van Falcao treft Monaco veel harder. Een dijbeenblessure hield hem afgelopen weekend ook al aan de kant. El Tigre is met dertien competitiedoelpunten de man in vorm bij Monaco. Verder ontbreken Djibril Sidibé en Soualiho Meité. Aanvallers Guido Carrillo en Rachid Ghezzal keren weer terug in de wedstrijdselectie.

Bale blijft afwezig bij Real Madrid

Bij Real Madrid blijft Gareth Bale de grote afwezige. Hij moet ook de tweede wedstrijd in de Champions League tegen zijn oude club Tottenham Hotspur aan zich voorbij laten gaan. Bale kampt al weken met fysiek ongemak en ontbreekt ook in de wedstrijdselectie voor het duel van komende woensdag. Keylor Navas, Raphaël Varane en Dani Carvajal zijn er eveneens niet bij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen