Van Bronckhorst: "Onze moraal is nog steeds goed"

31 oktober 2017, 19:02

Uit de laatste zes eredivisiewedstrijden haalde Feyenoord slechts vijf punten en in de groepsfase van de Champions League is het in een poule met Manchester City, Napoli en Shaktar Donetsk na drie speeldagen nog puntloos. Toch beginnen de Rotterdammers woensdag volgens coach Giovanni van Bronckhorst met een goede moraal aan het duel met Shaktar in Oekraïne.

"De moraal is nog steeds goed", zei Van Bronckhorst dinsdag op de persconferentie in Kharkiv volgens Feyenoord.nl. "Natuurlijk, als je twee keer verliest en daarna gelijkspeelt tegen Roda JC, dan doet dat iets met het vertrouwen. Zaterdag hebben de jongens alles in de wedstrijd gestopt, maar die tweede goal wilde er niet in. Voor ons allemaal was dat teleurstellend, maar we moeten hard blijven werken en kansen blijven creëren."

Van Bronckhorst weet wat Feyenoord woensdag te doen staat. "Als je wil overwinteren, dan moet je morgen een resultaat halen. Anders wordt het lastig", reageerde hij. "Ik heb altijd vertrouwen, dus ook voor deze wedstrijd. Spelen tegen een club als Shaktar is uiteindelijk ook een mooie uitdaging en daarom nemen we de wedstrijd ook zeker serieus. Het zou voor mij onbegrijpelijk zijn als je de wedstrijden op dit niveau niet serieus zou nemen. Een goede prestatie kan bovendien ook zomaar de ommekeer betekenen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen