Bosz niet van plan om speelwijze aan te passen bij Dortmund

31 oktober 2017, 19:27

Peter Bosz gaat zijn spelopvatting bij Borussia Dortmund niet veranderen. Hoewel de resultaten de laatste weken tegenvallen, gelooft de oefenmeester er niet in dat hij moet veranderen of over moet schakelen naar 'plan B'. "We kunnen beter zorgen dat we 'Plan A' goed uitvoeren", aldus de coach.

Voorafgaand aan het duel met Apoel Nicosia in de Champions League kreeg Bosz tijdens de persconferentie vragen over zijn speelwijze. Dat was mede omdat Huub Stevens kritiek uitte op de werkwijze van de Nederlander. "Maar als we 'Plan A' goed hadden uitgevoed, dan hadden we het nu niet over de tactiek gehad. We hebben overigens zeker een alternatief, dat hebben we al een keer gespeeld."

Net als bij Ajax, waar hij in de beginfase ook regelmatig kritiek kreeg op zijn aanvallende manier van spelen, wil Bosz ook bij Borussia Dortmund van geen wijken weten.

Aanvallend voetbal of niet: als BVB in de Champions League nog een rol van betekenis wil spelen, moet het woensdagavond hoe dan ook winnen van de Cyprioten in groep H. Al lijken Real Madrid en Tottenham Hotspur al niet meer te achterhalen. "Maar we blijven erin geloven", aldus Bosz. "En sowieso is het een belangrijke wedstrijd om aan onze speelwijze te werken en vertrouwen op te doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen