Zidane heeft Spurs-manager Pochettino hoog zitten

31 oktober 2017, 21:51

Real Madrid-coach Zinedine Zidane heeft Mauricio Pochettino, de manager van Tottenham Hotspur, hoog zitten. Beide teams staan morgen (woensdag) tegenover elkaar op Wembley in de vierde speelronde van de groepsfase van de Champions League. Twee weken geleden hielden beide teams elkaar in Spanje op 1-1.

"Ik schat Pochettino hoog in", aldus Zidane op de persconferentie. "Hij levert fantastisch werk bij Tottenham Hotspur en bouwt aan een club die torenhoge ambities heeft. De resultaten spreken voor zich." Tottenham eindigde afgelopen seizoen achter Chelsea als tweede in het Premier League-klassement.

Real Madrid heeft iets recht te zetten op Wembley, aangezien het afgelopen weekend in de competitie onderuit ging tegen Girona. "Buitenstaanders zullen denken dat we bij de pakken neerzitten na een nederlaag, maar we voelen ons goed", vervolgt Zidane. "We zijn goed aan het werk en klaar om te presteren in het komende duel, waarin we met Tottenham een geweldige tegenstander treffen. Het is belangrijk om niet stil te blijven staan bij het verlies tegen Girona. Morgen gaan we er weer tegenaan om een goed resultaat te boeken. We gaan onze aanpak niet veranderen, we spelen om te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen