Conte niet blij met tweede helft: "Die was heel slecht"

31 oktober 2017, 23:37

Door twee tegengoals van Stephan El Shaarawy keek Chelsea dinsdag, in de vierde speelronde van de groepsfase van de Champions League, op bezoek bij AS Roma bij rust al tegen een 2-0 achterstand aan. Onterecht, vindt manager Antonio Conte van de Londense club. Over de tweede helft, waarin het ook nog 3-0 werd, was de Italiaanse oefenmeester minder te spreken.

"Als je met 3-0 verliest, dan betekent het dat je niet goed heb gespeeld", aldus Conte bij BT Sport. "Onze eerste helft was goed. Daarin hebben we veel kansen om te scoren gecreëerd, dat we met een 2-0 achterstand gingen rusten was niet terecht. Maar in de tweede helft hebben we het heel slecht gedaan. Roma liet meer strijdlust zien en haar wil om te winnen was groter. Ik ben ontzettend teleurgesteld over onze tweede helft. Daarvoor moeten we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen."

"Als je drie tegengoals incasseert, moet je je zorgen maken. Het betekent dat er iets niet werkt", vervolgt Conte. "Op dit moment is het moeilijk, maar je moet de wedstrijd analyseren. We moeten werken aan het tactische aspect, wat we dit seizoen minder doen. We moeten naar onszelf kijken. Vanavond was een slechte avond voor ons. Hopelijk blijft het bij één avond."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen