Vanhaezebrouck neemt nieuwe dreun tegen PSG 'volledig op zich'

31 oktober 2017, 23:36

Hein Vanhaezebrouck neemt zijn ploeg niets kwalijk na de 5-0 nederlaag tegen Paris Saint-Germain. Volgens de coach zat er dinsdagavond simpelweg niet meer in voor zijn Anderlecht. "Het was een leerzame avond", aldus de Belgische trainer.

In gesprek met Q2 reageerde hij op de forse nederlaag, die dezelfde cijfers behelste als het verlies twee weken eerder in eigen huis. "Ik neem deze 5-0 volledig op mij. Daar moet je mee kunnen leven tegen een ploeg met deze kwaliteiten. Het minpuntje was de 2-0 net voor de pauze. 1-0 was een aardige tussenstand geweest bij de rust."

Ten opzichte van het duel in het Constant Vanden Stockstadion twee weken geleden, probeerde Vanhaezebrouck een aantal andere dingen uit met zijn team. "Ik denk niet dat het systeem slecht was. We hebben ons goed geweerd."

Drie van de vijf doelpunten van PSG kwamen opvallend genoeg van de voet van Layvin Kurzawa, de linksback van de Fransen. "Als je overal brandjes moet blussen, dan kom je bij een vijfde brandje een mannetje te kort. Wie ook aan de bal komt, bij dit PSG is iedereen gevaarlijk", illustreerde Vanhaezebrouck.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen