Robben geniet van effectiviteit onder Heynckes én van Celtic Park

1 november 2017, 10:48

Arjen Robben is zeer tevreden met de effectiviteit die Bayern München voor de dag brengt. Op bezoek bij Celtic was het veldspel zeker niet altijd hoogstaand, beseft hij. "Maar we waren zeer effectief", aldus de gelegenheidcaptain van Der Rekordmeister.

"Het was niet onze beste wedstrijd ooit, maar we hebben gewonnen. De derde winst in zes dagen", wist de aanvaller op de clubsite. "We moeten blij met zijn met het nieuwe succes. We gaan vooruit. Onder Jupp Heynckes, de nieuwe trainer, hebben we tot dusver alles gewonnen. Nog één wedstrijd te gaan (tegen Borussia Dortmund, red.) voor de interlandbreak."

Hoewel het spel op Celtic Park niet hartverwarmend was, genoot Robben wel van wat anders op Schotse bodem: de entourage. "Het is een sfeer die je niet vaak beleeft. Daar moet je als voetballer van genieten. De beleving was voortreffelijk." 

Door de 1-2-zege plaatste Bayern München zich voor de achtste finales van de Champions League. Hoewel ze in punten nog in te halen zijn door Celtic, is het onderling resultaat - waarop de volgorde wordt bepaald - in het voordeel van de Duitsers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen