Nieuwkoop blijft rustig: "Feyenoord is de weg niet kwijt"

1 november 2017, 09:01

Het is een understatement dat het dit seizoen niet van een lijen dakje gaat bij Feyenoord. De achterstand op koploper PSV bedraagt al tien punten, terwijl het in de Champions League nog puntloos is. Toch is het voor Bart Nieuwkoop geen reden voor paniek.

De rechtsachter hoopt woensdag tegen Shaktar Donetsk zin eerste volledige CL-wedstrijd te spelen. Zijn enige optreden in het miljoenenbal vond twee weken geleden plaats, toen hij in De Kuip een uur meespeelde tegen Shaktar. "Ik weet de eerste Champions League-wedstrijd tegen Manchester City nog goed. Je hoort de muziek van de Champions League steenhard door de speakers van het stadion knallen, het is altijd je droom geweest om tegen zulke grote sterren te spelen en met Feyenoord in de Champions League uit te komen en dan zit je op de tribune", vertelt hij aan De Telegraaf.

Nieuwkoop vindt niet dat het crisis is in Rotterdam-Zuid. "Wij zijn de weg niet kwijt. We gaan gewoon de draad oppakken. Iedereen in de groep voelt dat de potentie er is om ook met dit elftal mee te strijden om de bovenste plaatsen in de competitie. In de Champions League moeten we laten zien dat we dingen hebben geleerd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen