Pereiro beste speler in oktober, Neres wint talentenprijs

1 november 2017, 12:44

In navolging van ploeggenoot Hirving Lozano (augustus) en Feyenoord-aanvaller Steven Berghuis (september) is Gastón Pereiro in de prijzen gevallen in de Eredivisie. De spelmaker van PSV is verkozen tot de beste speler van de maand oktober. De talentenprijs van de afgelopen maand is ondertussen een prooi geworden voor Ajax-speler David Neres.

De Eredivisie geeft de prijs aan de speler die volgens de statistieken van Opta Sports het best gepresteerd heeft in de maand. In oktober was dat dus Pereiro van PSV. De middenvelder uit Uruguay scoorde twee keer, gaf elf succesvolle voorzetten en voltooide elf succesvolle dribbels. Naast Pereiro waren ook Alireza Jahanbaksh (AZ) en Lozano genomineerd. Zij zijn het dus niet geworden.

Ook David Neres heeft een prijs gepakt. De aanvaller van Ajax is namelijk verkozen tot het grootste talent die in oktober in de Eredivisie rondliep. De vleugelaanvaller scoorde twee keer en leverde drie assists af. Overigens scoorde Neres begin oktober twee keer tegen sc Heerenveen, maar die goals worden door de Eredivisie niet tot de maand oktober gerekend omdat die zevende speelronde op 29 september begon.

Thomas Ouwejan (AZ) en Maximilian Wöber (Ajax) waren ook genomineerd, maar moesten het afleggen tegen de Braziliaan. [photo,109714,left,]

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen