Fortuna Sittard in de wolken: "De hele club is trots"

1 november 2017, 14:51

De teleurstelling vanwege het mislopen van de periodetitel heeft bij Fortuna Sittard plaats gemaakt voor trots. Woensdag werd bekend dat de club twee Bronzen Stieren heeft gewonnen en dat vinden de Limburgers geweldig.

Verdediger Perr Schuurs werd verkozen tot grootste talent van de eerste periode. "Er zijn op dit moment zoveel grote talenten in de Jupiler League, dat ik écht niet verwacht had om de Bronzen Stier te winnen. Ik was echt verrast. Natuurlijk is het hartstikke leuk om een individuele prijs te winnen, maar de volgende prijs wil ik toch echt samen met het team pakken", reageert de aanvoerder op de clubwebsite.

Ook trainer Sunday Oliseh viel in de prijzen: hij was de beste coach van de eerste periode. "Ik voel me zeer vereerd dat ik deze prijs mag winnen. Want dit is het resultaat van keihard werken én van heel veel hulp van mijn spelers, de fans, mijn assistenten, onze voorzitter Isitan Gün en bovenal God", reageert hij.

Voorzitter Gün is zeer blij met de prijzen. "De hele club is ontzettend trots op Perr en Sunday. We mogen de titel in de eerste periode dan misgelopen zijn, deze Bronzen Stieren geven aan dat we op de goede weg zijn. We zijn er nog lang niet, dat weten we, maar het geeft iedereen binnen de club een flinke 'energy boost' om door te blijven gaan op de ingeslagen weg en zelfs een stap extra te zetten. Dit is echt geweldig!"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen