Feyenoord Onder-19 pakt zwaarbevochten punt in Oekraïne

1 november 2017, 15:37

De talenten van Feyenoord Onder-19 leken in de vrieskou in Oekraïne op weg naar een nederlaag tegen de leeftijdsgenoten van Shakhtar Donetsk, maar heeft in de slotfase toch een punt uit het vuur gesleept. Het Youth League-duel eindigde in 1-1.

De Nederlandse talenten wonnen twee weken geleden nog met 4-0 van Shakthar, maar hadden in de uitwedstrijd veel meer moeite met de tegenstander. Door een doelpunt van Vladyslav Kuzmenko kwam Feyenoord na 65 minuten zelfs op achterstand, maar de ploeg poetste die in de slotfase weg. Dylan Vente haalde in de negentigste minuut succesvol de trekker over en bracht Feyenoord met een lage schuiver op gelijke hoogte.

De Rotterdammers staan in de Youth League-poule op de tweede plaats met vijf punten. Koploper Manchester City heeft er negen, Napoli bezet met vier punten de derde plaats. Die ploegen treffen elkaar later vandaag echter nog.