Advocaat na Amrabat-nieuws: "Vind het oprecht jammer"

2 november 2017, 07:55

Bondscoach Dick Advocaat baalt van het feit dat Sofyan Amrabat heeft gekozen voor Marokko. De keuzeheer van Oranje hoorde dat nieuws eerder deze week persoonlijk van de middenvelder en betreurt het dat de Feyenoorder niet voor Oranje heeft gekozen.

Maandagavond belde Amrabat met de Oranje-bondscoach om zijn beslissing uit te leggen. "Heel netjes", reageert Advocaat bij Voetbal International. "En ik vind het oprecht jammer. Maar als een speler helemaal achter zijn keuze staat, heb je dat ook maar te respecteren." Amrabat zit overigens ook in de voorselectie van Marokko voor het duel met Ivoorkust.

Amrabat vult aan: "Ik heb met Advocaat echt een goed gesprek gevoerd. Dat was zelfs zo positief dat het de beslissing lastig maakte. Maar Advocaat stopt binnenkort en niemand weet wie het dan gaat doen. Uiteindelijk heb ik mijn gevoel laten spreken en dat zegt me voor Marokko te kiezen. Maar dat neemt niet weg dat de bondscoach van Nederland er alles aan heeft gedaan mij voor Oranje te laten kiezen", maakt de middenvelder duidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen