Zidane: "Real Madrid bevindt zich niet in een crisis"

2 november 2017, 08:51   Bijgewerkt: 2 november 2017, 09:09

In zijn eerste anderhalf jaar als hoofdtrainer van Real Madrid werd Zinedine Zidane overladen met schouderklopjes, maar momenteel zit er wat zand in de motor bij de regerend Champions League-winnaar. De Madrilenen gingen woensdag met 3-1 ten onder bij Tottenham Hotspur, terwijl er zondag in de competitie al verloren werd bij Girona. Toch is het, volgens Zidane, geen crisis bij De Koninklijke.

In de competitie bedraagt de achterstand van Real op koploper FC Barcelona al acht punten, terwijl de ploeg in de Champions League Tottenham Hotspur voor zich moet dulden. Twee weken geleden werd er thuis 1-1 gespeeld tegen de Engelsen, waarna het team van Zidane woensdag ten onder ging in Engeland. "Crisis? We zitten niet in een crisis", reageert Zidane. "Ik maak me geen zorgen en dat zal ook niet gaan gebeuren."

Er moet volgens de Fransman niet te zwaar getild worden aan het verlies in Engeland. "We hebben verloren van een beter team en dat moeten we accepteren. We hebben niet eens slecht gespeeld, maar wel verloren. We gaan niet lang balen van dit verlies. Misschien ontbrak het ons aan rust voor de goal die we normaal wel hebben. Als wij twee kansen krijgen, moet het twee keer raak zijn. Niet alle spelers haalden hun niveau."

"We hebben in ieder geval wel de mogelijkheid gehad om Tottenham pijn te doen. Ik weet zeker dat we deze situatie weer om gaan draaien", stelt Zidane. "Het seizoen is nog heel lang. We zijn teleurgesteld, maar dit soort dingen kunnen gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen