Jørgensen: "Mindere periode, maar de punten gaan komen"

2 november 2017, 09:08

Ondanks dat Feyenoord het niet kon bolwerken tegen Shakhtar Donetsk, had de wedstrijd in Oekraïne voor Nicolai Jørgensen wel een positief aspect. De spits van Feyenoord kwam namelijk eindelijk weer eens tot scoren en daar is hij blij mee.

De Deen tekende de 0-1 aan, maar verloor met zijn ploeg toch met 3-1. "Het is belangrijk dat ik weer eens scoorde, dat gaf een goed gevoel", zegt de spits op de site van Feyenoord. "Ik heb hard gewerkt om weer te scoren, mooi dat het nu lukte. Het is alleen jammer dat Shakhtar snel na mijn doelpunt twee keer scoorde… Als ik nu nadenk over de wedstrijd hadden wij ook drie keer kunnen scoren, maar zo gaat het soms. We zitten nu in een mindere periode, maar ik weet zeker dat de punten snel weer gaan komen."

Jørgensen deed in de uitwedstrijd tachtig minuten mee. "De afgelopen tijd heb ik niet veel kunnen spelen door mijn blessure. Tijdens de wedstrijd van vanavond kreeg ik wat last van kramp, waardoor het beter was om eerder van het veld te stappen. Ik wilde de gok niet wagen om misschien in de slotfase van het duel een nieuwe blessure op te lopen. Het was dus meer uit voorzorg, zodat ik ook de komende weken gewoon beschikbaar ben", stelt de spits gerust.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen