Sahin: "Ook in de goede periode was Bosz kritisch"

2 november 2017 – Nuri Sahin staat achter Peter Bosz. De keuzeheer verkeert met Borussia Dortmund in een zware periode, maar voor Sahin is dat geen reden om te twijfelen. "Hij haalt niet alles overhoop. En dat vind ik als speler ook juist."

Sahin: "Ook in de goede periode was Bosz kritisch"

Borussia stelde woensdag tegen APOEL Nicosia (1-1) wederom teleur. "Tijdens onze goede start sprong hij ons ook niet om de nek", zegt Sahin over Bosz op de website van de Duitsers. "Ook toen was hij kritisch en waren er gesprekken over zaken die beter konden. Op dit moment is dat niet anders."

Van een verstoorde verstandshouding tussen de spelersgroep en Bosz wil Sahin niets weten. "Nul komma nul. Dat zeg ik in alle eerlijkheid. Maar vragen daarover zijn normaal", aldus de Turk. "We zitten in een proces en moeten ons ontwikkelen. Op alle gebieden kunnen we ons verbeteren. Samen moeten we uit deze fase komen. Daar is geen magisch recept voor. Een overwinning zou ons goed doen, want dan keert het zelfvertrouwen terug."

De volgende opgave voor BVB is loodzwaar: Bayern München komt zaterdag op bezoek. "Misschien komt Bayern wel op het juiste moment. Zo'n wedstrijd kan veel kracht geven. Iedereen kan vol gas geven, zo voor de interlandperiode. Bij winst staan we weer bovenaan. Het momentum ligt bij Bayern. Het zou raar zijn te zeggen dat dit niet zo is. Het verleden heeft bewezen dat we ons kunnen meten met Bayern."

Bundesliga

gerelateerd