Groep C: Hoogma speelt gelijk bij debuut voor Hoffenheim

2 november 2017, 21:33

Hoffenheim, met een debuterende Justin Hoogma (links op foto) in de basis, heeft in Turkije dure punten laten liggen. Istanbul Basaksehir maakte in blessuretijd gelijk, en leeft daardoor nog in groep C. De verschillen in deze poule blijven hetzelfde, omdat Ludogorets en Sporting Braga elkaar ook in evenwicht hielden. 

Istanbul Basaksehir - Hoffenheim 1-1

Hoogma vierde in Turkije zijn debuut voor Hoffenheim. De negentienjarige verdediger, afgelopen zomer overgekomen van Heracles Almelo, mocht meteen in de basis beginnen. Waarschijnlijk had het Nederlandse talent last van zenuwen, want in de eerste helft schutterde hij. Maar Basaksehir, waar Eljero Elia op de bank zat, profiteerde niet.

In de tweede helft kwam Hoffenheim op voorsprong. Vlak na rust waren de Duitsers er snel uit en was Florian Grillitsch het eindstation. Via de onderkant van de lat werkte hij de bal in het doel. Het leek er lang op dat Hoffenheim een onterechte zege zou boeken. Basaksehir zette aan om uitschakeling te voorkomen. Onder andere Elia werd gebracht. Vlak voor het laatste fluitsignaal schoot Edin Visca fraai raak. 

Ludogorets - Sporting Braga 1-1

Jody Lukoki en Virgil Misidjan blijven met Ludogorets op de goede weg voor de knock-outfase. De Bulgaren speelden gelijk tegen Sportinga Braga (1-1). Marcelinho opende de score, maar Fransergio maakte in de slotfase gelijk. Lukoki zag nog een goal afgekeurd worden. Zijn schot in de kruising was er niet minder mooi om. Ludogorets blijft koploper, Sporting Braga is de nummer twee. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen