Groep I: Marseille verliest op bizarre avond, Salzburg gelijk

2 november 2017, 23:28

Olympique Marseille beleefde een vervelende avond bij Vitoria de Guimaraes. De Fransen verloren (1-0), maar zullen het meest met Patrice Evra in hun maag zitten. De verdediger kreeg het aan de stok met de eigen aanhang en mocht niet meedoen. In de andere wedstrijd van groep I schoot Red Bull Salzburg het meeste op met een doelpuntloos gelijkspel tegen Konyaspor

Vitoria de Guimaraes - Olympique Marseille 1-0

De opwinding was al vóór het eerste fluitsignaal. Evra van Marseille ging verhaal halen bij zijn eigen supporters en deelde een karatetrap uit. Nog voor dat de bal rolde kreeg hij een rode kaart. Wel mocht Marseille een vervanger aanwijzen voor Evra. In de wedstrijd zorgde Rafael Martins van Guimaraes voor opwinding door in de tweede helft de lat te raken. Guimaraes scoorde alsnog dankzij een kopbal van Paolo Hurtado, tien minuten voor tijd. Het bleek de winnende.

Salzburg - Konyaspor 0-0

In Oostenrijk viel weinig te genieten bij Salzburg - Konyaspor. Beide ploegen wisten niet te scoren. Salzburg blijft dankzij de remise tegen Konyaspor koploper in groep I. De Oostenrijkers liepen zelfs een puntje uit op nummer twee Marseille. Guimaraes heeft vier punten, evenveel als Konyaspor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen