Bruns teleurgesteld: "Hebben het met z'n allen verprutst"

3 november 2017, 00:03

Vitesse hoeft na een 0-2 nederlaag in eigen huis tegen Zulte Waregem niet meer te rekenen op overwintering in de Europa League. Thomas Bruns baalde ontzettend van het spel van Vitesse. De middenvelder stelt dat het boek Europa League dicht kan worden geklapt.

Vitesse zag twee keer een doelpunt afgekeurd worden in het Gelredome. Bij de tweede goal werd Bruns verweten dat hij een overtreding beging voorafgaand aan het doelpunt. De middenvelder was zich echter van geen kwaad bewust. "Ik stond gewoon achter hem. Er gebeurde vrijwel niks. Maar over de scheidsrechter wil ik niet te veel zeggen, ik denk dat wij als team naar onszelf moeten kijken. Wij hebben het gewoon niet goed gedaan", zegt hij in gesprek met FOX Sports.

"We beginnen kut aan de wedstrijd en dan loop je direct achter de feiten aan", vervolgt Bruns. "We kregen wel kleine kansjes, maar dan moet de bal ook een keer goed vallen. We hebben het vanavond gewoon verprutst met zijn allen." Vitesse heeft in theorie nog een kans op overwintering, maar daar gelooft vrijwel niemand meer in bij de Arnhemmers. "Nu is het boek gewoon dicht."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen