Bonucci na remise: "Ontbreekt Milan enigszins aan karakter"

3 november 2017, 08:22   Bijgewerkt: 3 november 2017, 10:05

Net als in de Serie A is AC Milan ook in de Europa League moeizaam bezig. De Italianen staan weliswaar eerste in Groep D, maar wisten donderdag in Griekenland wederom niet te winnen van AEK Athene (0-0). Sterkhouder Leonardo Bonucci stelt dat het de ploeg aan karakter ontbreekt.

Het gelijkspel van donderdag was al de tweede remise op rij voor Milan in de Europa League. Twee weken geleden werd er in Italië namelijk ook al een remise genoteerd. "De twee duels met AEK waren vreemd", reageert Bonucci in Italiaanse media. "Ze probeerden ons het voetballen onmogelijk te maken. We wisten dat het moeilijk zou worden, maar we hebben een punt gepakt. Nu hopen we in de Serie A de draad weer op te pakken."

De kritiek op trainer Vincenzo Montella is al tijden niet mals, maar Bonucci neemt het op voor zijn coach. "Wij zijn de mannen die het veld betreden", zegt de routinier. "We hebben resultaten nodig om het enthousiasme van afgelopen zomer weer terug te brengen. Ik zie veel kwaliteit in de ploeg, maar het ontbreekt enigszins aan karakter en vertrouwen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen