Van der Sar: "Een paar tikkies gehad"

Koen Freriks
4 juni 2006, 17:54

Oranje-aanvoerder Edwin van der Sar sprak na het 1-1 gelijkspel in het laatste oefenduel voor het WK tegen Australië over "tikkies". De doelman liet weten dat het uitvallen van Sneijder, Cocu en Van Bronckhorst in zijn hoofd meespeelde.

Van der Sar: "We hebben een paar tikkies gehad. Dat voel je wel even, zeker omdat het in de afgelopen twee weken zo lekker ging. We moeten even afwachten hoe het allemaal afloopt. Zoiets kan gebeuren. Het is wel jammer dat we nu zo kort op het WK zitten. Maar goed, we hebben nog vijf, zes dagen. En Cocu bijvoorbeeld is een harde. Hij is binnen een paar dagen wel hersteld, hoop ik, van die beuk in zijn bovenbeen."

De sluitpost, die een sterke kopbal van Viduka briljant pareerde, betreurde het gelijkspel, "maar we speelden niet op hetzelfde niveau als in de voorgaande duels. We hadden eerder afstand moeten nemen van Australië. Met 1-1 mogen we niet tevreden zijn."

De ervaren doelman vervolgt: "We hebben een leuk team, maar we moeten nog hard werken om als team door te groeien op het WK. We moeten vooral nog leren om 90 minuten lang op niveau te voetballen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen