'Gio' ziet ADO-duel als cruciaal en wisselt niet van keeper

3 november 2017, 14:26   Bijgewerkt: 3 november 2017, 14:52

De situatie van Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord is weleens rooskleuriger geweest. In de Champions League staat de ploeg roemloos laatste in de groep terwijl de regerend kampioen in de Eredivisie een achterstand heeft op PSV en Ajax. Trainer Giovanni van Bronckhorst beseft daardoor dat de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag gewonnen moet worden.

"ADO-uit is wel een echt een cruciaal duel, omdat het net voor de break zit. In het vorige blok hebben we goed gespeeld tegen AZ, daar hoop ik nu ook op. ADO is een moeilijke wedstrijd, maar het is zaak om weer eens te winnen in de competitie.", sprak de coach op het perspraatje van vrijdag. De wedstrijd tegen ADO komt enkele dagen na de nederlaag tegen Shakhtar Donetsk in de Champions League. "Het team is na woensdag heel realistisch. Als we zondag het rendement omhoog krijgen, dan gaan wij weer wedstrijden winnen."

Toch beseft Van Bronckhorst dat de verschillen met vorig seizoen groot zijn voor Feyenoord. "Alles moest dit seizoen in een hoger tempo. Alleen hebben we daar, door de blessures en vorm, moeite mee. We kunnen daar wel naartoe groeien. Bovendien leren we van de Champions League. Maar je verliest wel punten door de Champions League. Dat werkt natuurlijk wel door."

Van Bronckhorst gaf overigens ook nog aan dat hij niet van plan is om keeper Brad Jones te vervangen door Kenneth Vermeer. "Vermeer zijn we een aantal maanden kwijt geweest. Als het minder gaat komt er discussie. Maar ik ga nu niet van keeper wisselen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen