Groenendijk: "Respect hebben voor landskampioen Feyenoord"

3 november 2017, 16:27

ADO Den Haag heeft dit weekend wat goed te maken, en moet dat doen tegen het dolende Feyenoord. De Residentieclub verloor een week geleden op bezoek bij PEC Zwolle (2-0), en de manier waarop dat gebeurde kon Alfons Groenendijk niet bekoren.

Het strijdplan van ADO in Zwolle pakte slecht uit, tot teleurstelling van Groenendijk. "Ik was ook teleurgesteld in onszelf. Je kiest voor een plan, en dat ging niet goed. Dan moet je ook bij jezelf ten rade gaan", blikt hij terug met ADO Den Haag TV. "Hier moeten we lering uit trekken. Tegen Zwolle speelden we op een manier die niet past bij ADO."

In dat perspectief komt Feyenoord misschien wel op het juiste moment naar Den Haag. "Je speelt wel tegen de landskampioen. Daar moet je sowieso respect voor hebben. Maar wij hebben ook wat goed te maken. Feyenoord speelt iets minder dan vorig seizoen. Daar zijn ook redenen voor. Het blijft altijd een goede ploeg. Het wordt een prachtige wedstrijd met hopelijk een vol stadion en een wedstrijd met veel strijd."

Wilfried Kanon is weer beschikbaar voor ADO, Tom Beugelsdijk zit nog een schorsing uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen