Ten Hag: "Duel met Ajax heeft extra lading en dat is mooi"

3 november 2017, 17:56

Over het resultaat van FC Twente tegen NAC Breda (2-2) heerste teleurstelling, maar met het vertoonde spel kan Erik ten Hag verder. De Domstedelingen, die achtste staan in de Eredivisie, gaan zondag in de Arena tegen Ajax  voor een goed resultaat.

"Over het spel van afgelopen zondag ben ik wél tevreden. We kregen veel kansen, raakten nota bene drie keer het houtwerk. Als je zo'n pot nog honderd keer speelt, win je 'm honderd keer. Nu zat er weinig mee", blikt Ten Hag terug op de website van Utrecht.

Ten Hag vervolgt: "We werken hard en moeten aan het proces blijven werken. Zondag moeten we ervoor gaan om tegen Ajax in de positie te komen dat we een goed resultaat kunnen behalen in de Amsterdam ArenA. Duels met Ajax zijn voor alle teams in Nederland bijzonder. Hier in Utrecht weet iedereen: het duel met Ajax heeft extra lading. En dat is ook mooi."

Venema

Nick Venema (18) was tegen NAC de gevierde man bij Utrecht. Als invaller maakte hij de gelijkmaker. "Zoals Nick het zelf goed verwoordde: hij wordt rustig gebracht. Hij heeft specifieke kwaliteiten en is in vergelijking met de fase waarin hij vorig seizoen zijn debuut maakte in het eerste elftal een paar stappen verder. De komende weken zal hij bij het eerste elftal blijven", aldus Ten Hag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen