Groningen onder druk naar Almelo: "Niet veel gesproken"

3 november 2017, 19:04

Veel ogen zijn dit weekend gericht op FC Groningen. Weet de Trots van het Noorden zichzelf op bezoek bij Heracles Almelo uit het moeras te trekken? Anderzijds kan de club in het slechtste geval zelfs onder de 'streep' komen te staan.

Faber wil met durf en lef spelen

"De scherpte zat er de afgelopen week goed in en die scherpte hebben we morgenavond (zaterdag, red.) ook nodig in de wedstrijd", zegt Ernest Faber op de website van Groningen. "We moeten vanaf de eerste minuut met durf en lef op het veld staan. Deze week hebben we niet veel gesproken of de afgelopen wedstrijden uitgebreid nabesproken. We hebben onze blik naar voren gericht. We moeten het nu met elkaar doen."

Voor de wedstrijd tegen Heracles zijn Mimoun Mahi en Oussama Idrissi weer terug in de selectie. Beiden werden disciplinair geschorst. Of zij in de basis terugkeren, moet later blijken. "We hebben weer goed gekeken welke kwaliteiten we nodig hebben om de wedstrijd tegen Heracles te kunnen winnen. Daarin is het altijd een combinatie van de kwaliteiten van ons eigen team af te zetten tegen die van Heracles."

Linkerrijtje lonkt voor Heracles

Heracles staat er met de elfde plaats beter voor dan Groningen. Bij winst kunnen zij de sprong maken naar het linkerrijtje, maar een nederlaag brengt de onderste plaatsen dichterbij. "We concentreren ons op onszelf", aldus John Stegeman op de website van Heracles. "En daar stoppen we veel energie in. Ik snap dat je als trainer soms zoekende bent, maar we kennen de spelers van FC Groningen goed en bereiden ons team zo optimaal mogelijk voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen