Sparta en Heerenveen scoren niet in tegenvallend duel

3 november 2017, 21:55   Bijgewerkt: 3 november 2017, 22:19

Sparta en sc Heerenveen hebben vrijdagavond op Het Kasteel doelpuntloos gelijkgespeeld. Voor rust hadden de Friezen het betere van het spel, maar hielp het enkele kansen om zeep. Na rust was het duel iets meer in balans, maar waren kansen nauwelijks te noteren. De brilstand was op basis daarvan een logisch eindresultaat.

De mooiste actie voor rust kwam op naam van Ødegaard. Met een prachtig hakje zette de Noorse spelmaker een kleine tien minuten voor rust twee Spartanen te kijk, waarna de bal voor de voeten kwam van Stijn Schaars. Het schot van de middenvelder werd, misschien wel exemplarisch voor het eerste bedrijf, nota bene gestopt door Reza Ghoochannejhad. Tot verdere uitgespeelde kansen kwamen beide ploegen niet, veelal door persoonlijke fouten of gehaast en slordig spel.

De komst van invaller Ragnar Ache bracht wat leven in de brouwerij. Een kopbal van de aanvaller werd bij Stijn Schaars bij de eerste paal weggehaald. De enige mogelijkheid na rust is daarmee genoemd. Het gevoel dat Sparta en Heerenveen nog tot Kerstmis zonder doelpunten door hadden kunnen voetballen overheerste, waardoor de brilstand een begrijpelijke is. Om positief te eindigen: Sparta bleef voor het derde duel achter elkaar zonder nederlaag en Heerenveen behaalde na vier nederlagen in de competitie op rij weer eens een punt.

[photo,110001,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen