Streppel: "Gezien de wedstrijd hadden we hier moeten winnen"

3 november 2017, 23:20

Jurgen Streppel vindt dat sc Heerenveen op bezoek bij Sparta had moeten winnen. Op Het Kasteel bleven vrijdagavond doelpunten uit. Voor de Friezen was het wel het eerste puntje na vier wedstrijden op rij met lege handen.

"Gezien de wedstrijd hadden we hier moeten winnen. In de eerst helft moesten we de trekken overhalen", zegt Streppel tegen FOX Sports. "Kansen hebben we gehad, de 1-0 hadden we moeten maken. Op een gegeven moment blokten we zelfs onze eigen schoten. Dan wordt het lastig om te scoren."

Streppel was verder tevreden over de eerste helft, na rust raakte hij niet onder de indruk van zijn ploeg. "Het tempo lag te laag om Sparta pijn te doen. Als je het tempo zo laag hebt, kun je weinig kansen creëren. Het heeft ook te maken met het feit dat je op 1-0 moet komen. Dan durven spelers wel in te dribbelen en de bal naar voren te spelen om dominant te zijn."

Lichtpunt was de rentree van Warner Hahn onder de lat. Hij viel in de seizoensopener tegen FC Groningen uit met een schouderblessure. "Hij heeft keihard gewerkt na een vervelende blessure. Hij had ook een beetje 'geluk' met de blessure van Martin Hansen. Ik ben blij met zijn rust in de goal. We weten dat hij een prima keeper is. Vandaag heeft hij de nul gehouden en gaan zien hoe het straks met Martin gaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen