Steijn blijft rustig, Vreven geeft geen uitsluitsel over keeper

4 november 2017, 10:08

Het eredivisieduel tussen VVV-Venlo en NAC Breda is de wedstrijd tussen de ploegen die vorig seizoen nog in de Jupiler League acteerden. Beide ploegen kunnen een overwinning wel weer gebruiken en hopen die zaterdag in hun onderlinge duel te grijpen.

VVV wacht op zege

VVV-Venlo begon geweldig aan het seizoen, maar wacht inmiddels al drie wedstrijden op een zege. Dat is voor trainer Maurice Steijn echter geen reden voor paniek. "Het strijdplan is hetzelfde als iedere week. De nederlaag tegen ADO en Heracles zijn geen reden om aanpassingen te doen", legt de coach uit op de clubwebsite. "Tussendoor speelden we prima tegen Utrecht voor de beker en over de nederlagen tegen Heracles is al veel gezegd en geschreven. Dus er is voor mij geen reden om opeens dingen helemaal anders te doen. Ik hoop gewoon dat we punten pakken tegen NAC."

Onduidelijkheid over keeper bij NAC

Bij tegenstander NAC Breda is doelman Mark Birighitti weer fit, maar of hij ook terugkeert in het doel is de vraag. Vorige week verving Nigel Bertrams hem uitstekend tegen FC Utrecht. Vreven zegt niet wie er gaat spelen. "Om niemand wijzer te maken, noem ik geen namen. Ik ben ervan overtuigd dat ze in Venlo de krant lezen, wij doen namelijk hetzelfde. Wij weten, wat zij niet weten, hoe zij gaan spelen. Daar zit ook een verrassing tussen. Hoe we achter die informatie komen, maakt niet uit, als we het maar te weten komen. Dat is voor mij belangrijk, dat lijkt me niet meer dan logisch", zegt de coach tegen BN De Stem.

De Belgische trainer vindt VVV een goede tegenstander. "Ik was behoorlijk onder indruk van de eerste helft van VVV tegen FC Utrecht in de beker (3-1), dat was een van de beste wedstrijden die ik dit seizoen gezien heb van een eredivisieclub. Het kampioensteam hebben ze vrijwel intact gehouden. Het voordeel ten opzichte van ons, is dat ze al een aantal jaar samenspelen. Daarom ben ik niet verbaasd over hun goede start. Toch merk ik dat voetbal ook de perceptie is van hoe iemand iets ziet. Iedereen praat heel positief over VVV, maar als wij zaterdag winnen, staan wij op een punt van VVV. Alles staat kort bij elkaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen